آنچه مهم است تشخیص کربوهیدرات خوب از بد است ...
.
مواد غذایی با کربوهیدرات بالاعبارتند:
محصولات نان ( نان شیرینی، نان پیتا، مافین، نان شیرین، همبرگر، نان سفید )
حبوبات و غلات ( ماکارونی پخته، برنج پخته، لوبیا (
سبزیجات ( سیب زمینی شیرین، سیب زمینی پخته، چوب بلال، اسکواش )
میوه ها و میوه های خشک( کشمش، زردآلو خشک، موز، سیب، گلابی )
محصولات لبنی ( ماست میوه، شیر برنج ساده )
لوبیا و عدس ( لوبیا، لوبیا، عدس )
محصولات پخته ( کیک دو لایه، کلوچه شیرینی، میوه پای، دانمارکی، کیک مات )
غذاهای سرپایی ( سیب زمینی سرخ کرده، گرانولا، سس کران بری چرخکرده ، پودینگ، شربت )
دیگر غذاهای دارای کربوهیدرات ( پیتزا، لازانیا، لوبیا قرمز و برنج )
باز هم تاکید میکنیم که آنچه مهم است تشخیص کربوهیدرات خوب از بد است
کربوهیدرات خوب ( غلات سبوس دار، سبزیجات، میوه ها و حبوبات) و کربوهیدرات پیچیده مانند ( برنج قهوه ای، ماکارانی گندم کامل ) خوب است.
کربوهیدرات های ساده که باید در رژیم غذایی محدود شوند عبارتند از: ( جوش شیرین، آبنبات، شربت مصنوعی، قند، برنج سفید ، نان سفید و پاستای سفید، سیب زمینی ( که از لحاظ فنی یک کربوهیدرات پیچیده است اما در بدن بیشتر شبیه به کربوهیدراتهای ساده عمل می کنند ) و شیرینی و دسر